Pentru E-siguranta juniorului tau!

Junior Protect este un program de control parental, creat special pentru a ajuta parintii sa protejeze copiii. Aplicatia functioneaza atat ca un instrument de monitorizare cat si ca un instrument de blocare, asigurand siguranta celor care folosesc calculatorul.

Aplicatia va ajuta sa restrictionati utilizatori (daca sunt mai multi inregistrati la un calculator), aplicatii si pagini web sau functionalitati Windows. Utilizarea acestuia este simpla si va ofera o serie de functionalitati care va ajuta sa monitorizati mai bine activitatea pe calculator a copilului dvs.

In cazul in care setati restrictii, puteti compune inclusiv mesaje care sa apara copilului pe ecran atunci cand doreste sa acceseze o aplicatie restrictionata sau cand timpul dedicat folosirii unei aplicatii expira.

Puteti descarca GRATUIT aplicatia Junior Protect, folosind butonul de download din chenarul din dreapta.

Pentru a folosi aplicatia este necesar sa primiti licenta din partea producatorului. Licenta o primiti pe email, fara niciun extra-cost, completand formularul de mai jos. Va rugam sa completati o adresa de email valida.

Numele:
Prenumele:
Adresa de E-Mail:

Va garantam ca adresa dvs. de email nu va fi folosita in alt scop decat strict cel comunicat anterior. Pentru orice detalii legate de instalare si functionare, contactati-ne la oricare dintre coordonatele din pagina de Contact.

Descarcati Junior Protect
Descarcati aplicatia, fara nicio implicatie de ordin financiar, accesand butonul de mai jos. Va rugam ulterior completati formularul pentru a va trimite si licenta produsului.
DESCARCA
Opinia specialistului
"Un aspect alarmant este instalarea dependentei de calculator (asociata cu depresia, anxietatea, deficitul de atentie), care poate afecta planul emotional, fizic, social si educational."
Tatar Alexandra Prof. Psiholog Psihologie scolara, Psihoterapie cognitiv-comportamentalae
>> Citeste mai departe
"Principalul pericol al utilizarii calculatorului pe termen lung este acela ca copilul poate deveni efectiv dependent de calculator, traind intr-o lume virtuala, cu consecinte negative asupra comportamentului"
Simona Ungurean - Parinte
>> Citeste mai departe